Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Kupittalle saapuu 34 iloista naislaumaa eri puolilta Suomea, kaukaisimmat Kajaanista, lähimaastoista mukaan saapuvat Kaarinan, Paimion ja Ruskon joukkueet. Muonavahvuus n. 400 naista, tosin mukana voi tietysti olla muutama rohkea mieskin taustajoukoissa.
Kausi alkaa olla monilla jo takana ja päättäjäisiä vailla. Ninpä seuraväki kokoontuikin miettimään seuraavan kauden asioita yhdessä ruokaillen ja saunoen.
Seuran oman ladypesisjoukkueen ensimmäiset ja viimeiset treenit ennen lauantain turnausta toteutuu tulevalla viikolla. Joukkue ei ole viettänyt aikaa korkean sen kummenkin matalan paikan leiriä vaan säntää turnaukseen vuosien kokemuksella.
Urheiluakatemioiden tavoite on tukea huippu-urheilijan opintojen edistymistä, mutta samalla mahdollistaa täysipainoinen harjoittelu. Korkea-asteella opiskelijan tulee ensin varmistaa opiskelupaikkansa haluamassaan oppilaitoksessa. Tämän jälkeen haku urheiluakatemian jäseneksi on mahdollista.
Uskomaton syksyinen aurinkokylpy helli Kupittaalle saapuneita pelureita. Sirkuksen jäljiltä kentät loistivat tasaisuuttaan ja jo innolla odotettu syyskausi saatiin aloitettua.
Turku-Tukholma-Turku välillä juhlitaan kauden menestyjiä 28.-29.9. iltalähtönä M/S Baltic Princessin parketeilla. Ohjelmassa on palkintogaala, pesiskaraoke ja tietysti buffetpöytä odottaa herkuillaan.
Hyvän draaman ainekset ymmärtävä Turku-Pesis nousi ensimmäisen jakson sillasta loistavalla ulkopelillään kolmanteen perättäiseen ja samalla ratkaisevaan voittoon Viinijärvestä sunnuntain tapaan kotiutuslyöntikisaan päättyneessä ottelussa Pelin jälkeen tulostaululla loistivat Turun voittonumerot 2-1 (0-2, 5-1. 2-1).
Syksy tuo tulleessaan sirkusväen upeine näytöksineen Kupittaan hiekkakentille. 21.-25.8. välisenä aikana on mahdollista käydä tutustumassa Suomen Kansallissirkuksen näytöksiin niin arkena kuin pyhänäkin.
Tuttuun tapaan naiset kokoontuvat kentälle tapaamaan toisiaan ja verestämään taitojaan mailan varressa. Räpylät pysyy käsissä ja juoksuja tehdään milloin mitenkin, mutta pääroolissa on itse hauska tekeminen.
RSS ATOM