Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Pelaaja-ja tuomarilisenssien määrä alueellamme on ollut noususuunnassa jo muutaman vuoden ajan ja pesäpalloperheeseen on tullut mukaan myös uusia seuroja. Turku sijoittuu kolmannelle sijalle 138 lisenssillä.
Viime lauantaina Kupittaa täyttyi puolen päivän aikaan sinisistä pelaajista ja heidän vanhemmistaan. Haastepelejä pelattiin lähinnä pelaajien vanhempia vastaan ja peleissä nähtiinkin upeita suorituksia puolin jos toisin.
Eilen pelatussa mitaliottelussa TYKSin energinen joukkue päihitti vastustajansa Naantalin kolmen juoksun turvin ja näin kultamitalin kohtali oli ratkaistu.
Naisten superpesiskausi kiinnosti yleisöä ennätysmäärin päättyneellä kaudella. 100 000 katsojan raja ylitettiin edellisen kerran 15 vuotta sitten 1998.
Pitkäjänteinen työ tuottaa hedelmää poikien puolella, silla seuran neljästä poikajunnujoukkueesta kaksi taisteli tiensä mitaleille asti. D-tyttöjen aluesarja on vielä kesken ja viimeinen peli pelataan tulevana sunnuntaina.
Kauden päättäjäisiä vietetään ensi viikonloppuna. Lauantaina palkitaan, pelataan ja pallotellaan joukkueiden kesken ja sunnuntaina on vielä aluesarjan ottelu D-tytöillä Kankaanpäätä vastaan, jonka jälkeen kausi on paketissa ja taputeltu.
Lauantai-aamuna sumua ja eloa, tuijotan kentän laittaa..eli kentät olivat sankan sumun peitossa kun joukkueet saapuivat ensimmäisiin koitoksiin. Auringon myötä Kupittaan valtasi lämmin ja rento fiilis.
Kupittalle saapuu 34 iloista naislaumaa eri puolilta Suomea, kaukaisimmat Kajaanista, lähimaastoista mukaan saapuvat Kaarinan, Paimion ja Ruskon joukkueet. Muonavahvuus n. 400 naista, tosin mukana voi tietysti olla muutama rohkea mieskin taustajoukoissa.
Kausi alkaa olla monilla jo takana ja päättäjäisiä vailla. Ninpä seuraväki kokoontuikin miettimään seuraavan kauden asioita yhdessä ruokaillen ja saunoen.
RSS ATOM