Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Seuraväen suuri yhteinen ponnistus tarjoaa yhteistä tekemistä eri osa-alueilla. Järjestelytoimikunnan toimesta leiriläisille on luotu hyvät puitteet ja kesäinen Turku toimii upeana näyttämönä suurelle joukolle nuoria ympäri maata.
Junnujen kotipelit starttaavat viikolla 19 F-poikien ottelulla Laitilaa vastaan. Ottelu toimii hyvänä sparrauksena saman viikon torstaina pelattavaa F-ikäisten turnausta silmällä pitäen.
Sariola saapuu Kupittaan hiekalle maanantaina 22.4. ja viihtyy kanssamme aina sunnuntaihin 5.5. asti. Perinteinen Sariola-turnaus pelataan 4.-5.5. Kupittaalla.
Luonto alkaa pikku hiljaa paljastua hankien viimein sulaessa. Jotain mystistä on tapahtumassa - metsä kutsuu Turku-Pesistä. Mistähän tässä oikein on kyse?
Aikuisten sarjojen kotiottelut on tiedossa ja ne on pelikalenteriin kirjattu kuukausittain, muutamasta ottelusta puuttuu vielä alkamisaika.
Sarjailmoittautumiset on käynnissä ja osin päättyneetkin. Siispä on taas aika kokoontua yhteen käsittelemään kauden tulevia asioita.
Työyhteisöille ja muille sidosryhmille tarkoitettu sekajoukkueiden firmapesis odottaa osallistujikseen rennolla fiiliksellä pelaavia joukkueita. Kentät vilisevät kohta iloisia pelaajia!
Talvi tekee viimeisiä tihutöitään Turussa, mutta omat pääskysemme ovat jo saapumassa. Tällä viikolla naisten blogissa on Anuliisa Rautakorpi, joka kertoo tuntemuksistaan muuttaessaan Lapualta Turkuun.
Viime vuonna ensimmäisen naisten superpesiskautensa pelannut Marianne 'Bulu' Penttinen on enemmän kuin innoissaan uuden kauden aattona.
Naisten superpesisjoukkueen 'etelänleiri' pidettiin tänä vuonna Turussa, mutta meininki oli mielenkiintoista. Katso oheinen Timo Lammisen juttu ja video.
RSS ATOM