Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Turku olisi tarvinnut yhden pisteen runkosarjan päätöskierroksella Viinijärveltä varmistaakseen kotiedun alempiin pudotuspeleihin. Turku taisteli toisella jaksolla pontevasti, mutta ei päässyt tasuria lähemmäksi. Loppunumerot Liperissä olivat kotijoukkueelle 1-0 (8-3, 2-2). Jo aiemmin oli selvää, että playout-vastustajaksi tulee juuri Viinijärven Urheilijat.
Miesten viimeiseen matsiin startataan 50 henkisellä bussilla, johon mahtuu mukaan faneja myös. Kupittaalta lähtö klo 9.00 aamulla. Peli alkaa Kankaanpäässä klo 13.00.
Tuttuun tapaan kokoontuvat C-ikäiset tytöt ja pojat alueotteluihin Tampereelle. Mukana on aluejoukkueet Hämeestä, Etelä-Pohjanmaalta, Etelä-Suomesta, Satakunnasta ja Varsinais-Suomesta.
Junnujen aluesarjat jatkuvat tällä viikolla ja myös myllytyssarjat alkoivat nuorempien junnujen osalta. Joukkueet ovat pelanneet niin kotona kuin vieraissakin hienoja voitokkaita pelejä.
82 silmäparia seurasi herkeämättä jännittävää koitosta, josta kehittyi miesten paras kotipeli ja pesisviihdettä parhaimmillaan tarjoava trilleri. Ensimmäinen jakso meni selvästi vieraille, mutta sen jälkeen alkoi tapahtua.
Suomen urheiluelämää ja moninaisia muitakin yleishyödyllisiä yhteisöjä pitää pystyssä talkootyö. Tehdään me-hengessä porukalla palkatonta työtä tietyn projektin toteuttamiseksi – usein joko saadun ison tehtävän tai muuten vaan yhteisön talouden kannalta tärkeän hankkeen toteuttamiseksi. Edellisestä meillä on esimerkkinä viime viikolla päättynyt pesäpallon Nuorisoleiri 2013.
Turku-Pesikselle tarjottiin pisteitä sadesäässä pelatussa ottelussa sarjassa kolmantena olevaa Jyväskylän Kirittäriä vastaan, mutta virheiden sävyttämässä ottelussa kokenut Jyväskylä vei pisteet kotiin numeroin 0-2 (1-3, 0-3).
Raskas kausia alkaa lähestyä loppuaan, mutta vielä jännitettävää löytyy. Turku hakee kotietua alempiin pudotuspeleihin, vierailija Jyväskylän Kirittäret puolestaan tarvitsee voiton varmistaakseen runkosarjan kolmannen sijan.
Tänään pelattiin Kupittaalla D-poikien ottelu Jokioista vastaan. Huomenna on D-tyttöjen peli Loimaata vastaan ja perjantaina E-poikien peli Pöytyää vastaan. Joukkueet ovat hoitaneet itsenäisesti tuomareiden hankinnan tämän viikon otteluihin.
Sunnuntaina paikalle oli saapunut suuri joukko talkoolaisia. Yhdessä juotiin kakkukahvit ja saatiin myös kiittää kaikkia yhteisesti omasta tärkeästä panoksesta leirin onnistumiseen.
RSS ATOM