Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Taistelun aloittivat miesten suomarin miehet tiistaina, kun vastassa ollut sarjakakkonen Pöytyä sai poistua Kupittaalta vain kaksi pistettä matkassaan.
Tänä vuonna Rauman Lukkoa edustava Emma pääsee pukemaan lännen paidan päälleen tulevana lauantaina Hyvinkäällä.
Turku otti äärimmäisen tärkeät sarjapisteet kellistettyään naisten Superpesiksessä Vihdin Pallon vaikealla Hiidenkirnun stadionilla numeroin 0-2 (3-4, 1-2). Turkulaisten suureksi sankariksi nousi joukkueensa kaikki juoksut lyönyt kotiuttajajokeri Maija Merivalo. Parin surkean ottelun jälkeen Turku nousi taas lähemmäksi pudotuspeliviivaa ja on enää kahden pisteen päässä kahdeksannesta sijasta.
Eilen pidetyssä leirin järjestelytoimikunnan kokouksessa saatiin viimeisin tieto talkoolaisista ja vuorot onkin täyttyneet viime tapaamisen jälkeen kiitettävästi. Vielä tarvitaan hienoinen rutistus, katso allakkaasi ja tule mukaan!
Turussa 28.7. - 2.8. järjestettävä valtakunnallisen Nuorisoleirin tuomarileiri kaipaa vielä nuoria tuomareita mukaan. Tuomarileirin johtajana toimii turkulaissyntyinen Anna Hakala, joka astuu tuleen myös ensi viikonlopun miesten Itä-Länsi-ottelussa Hyvinkäällä!
Joukkue on pitänyt omaa blogiaan omilla sivuillaan leirin etenemisestä. Koettu on sateet ja tuiskut, voitot ja tappiot ja Kempeleen leirijärjestelyt saavat kiitosta koko joukkueelta. Takana on ollut raskas, hauska ja opettava viikko!
Turku-Pesiksen D-pojat osallistuivat Kempeleen suurleirillä kilpasarjaan sijoittuen siinä hienosti 12. sijalle. Sijoitus on tiettävästi Turku-Pesiksen historian paras poikajoukkueen saavuttama sijoitus valtakunnallisella leirillä. Leiri sujui joukkueelta kaikin puolin mallikkaasti. Ainoana miinuspuolena voisi mainita lähes koko leirin läpi jatkuneen sateen, mutta siitäkin selvittiin hyvällä huumorilla ja luokan kattoon viritetyillä kymmenillä pyykkinarumetreillä.
Turku oli kaukana parhaasta terästään sunnuntaina Kupittaalla eikä edes kauden ennätysyleisö sytyttänyt turuttaria suurempaan vastahankaan vieraaksi saapunutta Lappeenrtantaa vastaan. Kauden parhaan pelinsä puolestaan pelannut PesäYsit kurmuutti haluttomasti pelannutta kotijoukkuetta vähän kuin entistä poikaa niin sanotusti isän kädestä. Pelin päätyttyä taululla nähtiin lukemat, joita ei Kupittaalla ole vuosikausiin nähty: 0-2 (0-6, 1-11).
Rauman Lukko kuittasi kotikentällään parin viikon takaisen vierastappionsa Turkua vastaan ja otti tärkeän voiton yllättävän moniin ulkopelivirheisiin sortuneesta Turku-Pesiksestä. Samalla Turun neljän ottelun voittoputki katkesi. Varsinkin toisella jaksolla Rauman sisäpeli vapautui ja taululle jäivät ottelun jälkeen Turun kannalta tylyt numerot 2-0 (3-0, 7-1) Raumalle.
Leiri alkaa olla jo puolivälissä ja otteluita joukkueet ovat pelanneet jo useita, alkulohkot on nekin kohta pelattu. Eilen julkistettiin leirin Itä-Länsi pelaajat ja kilpasarjassa Lännen paidan tänään päälleen pukee turkulainen Rasmus Tuominen!
RSS ATOM