Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Naisten valintakierroksen otteluissa ensimmäisenä vastustajansa valitsemaan päässyt Helsingin Roihu valitsi odotetusti Turku-Pesiksen. Joukkueet kohtaavat ensin Helsingissä pe 28.6 ja heti perään su 30.6 Turussa klo 16.
Kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki on myöntänyt Turku-Pesikselle 25 000 euroa seuratukea. Yhteensä seuratukea on jaettu liikunta- ja urheiluseuroille 3 850 000 euroa.Seuratukea sai kaikkiaan 308 hanketta 49 eri lajin toimintaan.
Turun Teknologiakiinteistöt toimi eilen Tuto Hockeyn ja Turku-Pesiksen yhteistyökumppanitilaisuuden isäntänä BioCityssä. Teknologiakiinteistöt on vahvasti tukemassa Kupittaan alueen urheiluseurojen yhteistyötä. Mukaan kuuluvat myös FC Inter ja ja FC TPS.
Turku nappasi tiistai-iltana Kupittaalla hieman yllättäen kaksi pistettä sarjan kärkikastiin kuuluvasta Rauman Lukosta. Turku lähteekin Juhannustauolle mukavassa kolmen ottelun pisteputkessa.
Eilen käytiin kevään viimeiset ottelut Purokadulla. Ottelusiirron vuoksi Wallacilla oli samana iltana kaksi peliä peräkkäin. Vastustajina olleet sarjan uudet joukkueet Naantali ja Lindström veivät voiton ja pisteet.
Länsirannikon kiistakumppanit kohtaavat Kupittaalla ti 18.6, kun Rauman Lukko juoksee kiilaan Kupittaalla
Miesten suomensarjan ottelu lauantaina päättyi kotiutuskisaan asti, jossa Köyliö teki kaksi juoksua Turun miesten jäädessä nollille. Näin kaksi pistettä matkasi vieraiden mukana.
Tulevan tiistaina Kupittaalla kiilaan astelevat tutut kilpakumppanit. Seura haluaa tarjota jäsenilleen vapaan pääsyn otteluun Perhe-päivän merkeissä tähän TUTO Hockeyn isännöimään otteluun. Paikalla on myös TUTOn pelaajia ja taustaihmisiä ja luvassa on pientä kisaa ja uudenlaista kannustusta.
Jukolan viesti on aktiivisuunnistajalle tunnepuolella savusauna, kesäillan valssi ja jouluaatto samaan pakettiin purkitettuna - armottoman fyysisen suorituksen ohessa. Tänäkin vuonna 16000 pihkaniskaa etsi rasteja ja itseään Jämsä-Jukolassa Jämsänkosken keskustan länsipuolisissa tiheiköissä ja kangasmaastoissa. Satoja tuhansia katseli mielenkiinnolla gps-käppyröiden kehittymistä myös tv-vastaanottimien äärellä. Naisten omaan Venlojen viestiin oli ilmoittautunut 1236 joukkuetta, joiden joukossa uuteen elämysmaailmaan hakeutui myös kaksi Turku-Pesiksen kvartettia.
Hämeenkyrön D-poikien kiintiö täyttyi ennen kuin Turku ehti ilmoittautua mukaan, joten pojat osallistuivat samaan aikaan pidettyyn alueleiriin Hämeenlinnassa.
RSS ATOM