Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Varsinais-Suomen Pesis järjestää tammikuussa kaksi alueen tapahtumaa: 2.1. halliturnaus ja 18.1. lyöjäkoulutus. Lyöjäkoulutusta tarjotaan Alastaro-hallissa Juha Korhosen ja Timo Lammisen johdolla. Ryhmät on jaettu iän mukaan, jotta jokainen saisi parasta mahdollista koulutusta omaan ikätasoon katsottuna. Turusta koulutukseen osallistuu 17 pelaajaa sekä valmentajia.
Turku-Pesiksen miesten suomensarjajoukkueen pelinjohtaja Jesse Villa pohtii sateisen marraskuun keskellä pesäpalloa. Lue alta miehen ajatukset asiasta.
Varsinais-Suomen Pesis järjestää tammikuussa alueen junioreille lyöjäkoulutusta. Ammattitaitoista ohjausta osallistujille tarjoaa vuoden 2012 miespelaajaksi valittu Juha "Kore" Korhonen, apunaan viime vuoden Turku-Pesiksen Superin päävalmentaja Timo "Tipi" Lamminen.
Mikko Lahtinen, Salla Risku ja Laura Hauta...siinä on kova kolmen kopla Superpesistasoisia lukkareita. Turku-Pesis järjestää tulevan talven aikana lukkarikoulutusta innokkaille junioreille sekä aikuispelaajille.
Tuttuun tapaan turnataan Impivaarassa heti vuoden vaihteen jälkeen eri ikäluokissa torstaina 2.1.2014.
Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi turkulaiselle pesäpallon erikoisseuralle, Turku-Pesikselle, suoraa seuratukea päätoimisen palkkaamiseen. Seura on valinnut toiminnanjohtajakseen pitkään seuratoiminnassa mukana olleen Anne Aatolan.
Kolmen alueen yhteistapaamisessa käsiteltiin alueiden kilpailu-, tuomari- ja koulutusasioita. Niiden kehittämistä jatketaan edelleen ja uuttakin on ehkäpä tulossa.
Syksyiseen lauantaipäivä on täynnä tapahtumaa, jokaiselle jotakin ja nyt päivän anti on kaikille ilmainen ilman iltajuhlaa. Jos liikut Jyväskylässä päin, käypä moikkaamassa tuttuja Paviljongissa.
RSS ATOM