Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Viikonvaihteessa järjestetyssä V-S Pesiksen palkitsemisristeilyllä palkittiin alueen ansioituneita pelaajia ja toimijoita ja kuultiin mielenkiintoista talk showta.
Nyt kaikki aiheesta kiinnostuneet osallistumaan alla olevaan tilaisuuteen. Kertomukset ovat varmasti mukaansatempaavia, kiinnostavia sekä motivoivia. Rohkeasti mukaan! Tilaisuus on maksuton.
Tulevana viikonloppuna Itämeren aalloilla juhlitaan ja palkitaan kauden menestyjiä perinteisellä V-S Pesiksen järjestämällä Pesisristeilyllä. Talk show istuttaa penkille mm. seuran Superpesislukkarin Laura Haudan.
Pelaaja-ja tuomarilisenssien määrä alueellamme on ollut noususuunnassa jo muutaman vuoden ajan ja pesäpalloperheeseen on tullut mukaan myös uusia seuroja. Turku sijoittuu kolmannelle sijalle 138 lisenssillä.
Viime lauantaina Kupittaa täyttyi puolen päivän aikaan sinisistä pelaajista ja heidän vanhemmistaan. Haastepelejä pelattiin lähinnä pelaajien vanhempia vastaan ja peleissä nähtiinkin upeita suorituksia puolin jos toisin.
Eilen pelatussa mitaliottelussa TYKSin energinen joukkue päihitti vastustajansa Naantalin kolmen juoksun turvin ja näin kultamitalin kohtali oli ratkaistu.
Naisten superpesiskausi kiinnosti yleisöä ennätysmäärin päättyneellä kaudella. 100 000 katsojan raja ylitettiin edellisen kerran 15 vuotta sitten 1998.
Pitkäjänteinen työ tuottaa hedelmää poikien puolella, silla seuran neljästä poikajunnujoukkueesta kaksi taisteli tiensä mitaleille asti. D-tyttöjen aluesarja on vielä kesken ja viimeinen peli pelataan tulevana sunnuntaina.
Kauden päättäjäisiä vietetään ensi viikonloppuna. Lauantaina palkitaan, pelataan ja pallotellaan joukkueiden kesken ja sunnuntaina on vielä aluesarjan ottelu D-tytöillä Kankaanpäätä vastaan, jonka jälkeen kausi on paketissa ja taputeltu.
RSS ATOM