Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Jonkin verran tuli muutoksia alkuperäiseen, tummalla on tehty muutokset listaan. Tehtäviä on lähes 150, joten kaikille on koitettu laittaa tehtäviä pelit, leirit ja muut kisat huomioiden. Syksyllä tulee lisää otteluita.
Käynnistymässä on monessakin mielessä äärettömän mielenkiintoinen naisten Superpesiskausi.
Koulujen väliset pesismatsit on taas alkamassa. Ensin pelaavat lukion tytöt ja heti perään lukion pojat. Otteluiden tuomareina toimii seuran omat tuomarit. Ottelut pelataan kaikki Kupittaalla.
Pitkästä aikaa Kupittaalla pelattiin miesten aluemestaruudesta. Jännittävien vaiheiden jälkeen Turku selätti loppuottelussa Mynämäen.
Turku-Pesis järjesti merellisen risteilyn kauden alla M/S Rudolfinalla. Tarkoituksena oli koota yhteen seuran ja taustajoukkojen vaikuttajia miettimään menneitä, ounastelemaan tulevia - ja muuten vain viettämään yhdessä hauskaa aikaa.
Pitkästä aikaa Kupittaalla pelataan miesten aluemestaruudesta. Mukana on Turun suomensarja joukkueen lisäksi samasta sarjasta Köyliö ja miesten maakuntasarjasta Mynämäki ja Laitila.
Kupittaan kentät olivat täydessä käytössä 10 äffäjoukkueen pelatessa turnaustaan. Kaikille joukkueille tuli neljä peliä ja välissä ehdittiin syömään ja tervehtimään kioskin tyttöjä.
Joukkueita turnaukseen on tulossa kaikkiaan täysi kymppi. Osa joukkueita on omalta alueelta, myös Nokian, Vihdin ja Ulvilan joukkueet ovat mukana.
Keväinen Kupittaa keräsi isäntäjoukkueiden lisäksi osallistujia Loimaan Palloilijat Junioreista, josta matkaan olivat lähteneet seuran D-tytöt ja D-pojat.
Turku-Pesiksen naiset jatkoivat siitä mihin C-pojat Mynämäellä päättivät eli ottivat saman päivän aikana toisen kevätturnausvoiton Turkuun.
RSS ATOM