Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Turku-Pesis taisteli loppuun asti otteluvoitosta naisten Superin alempien pudotuspelin ensimmäisessä osaottelussa Viinijärven Urheilijoita vastaan. Supervuoron tasoittavallaan ottelun loppuhuipennuksesta trillerin kehittäneen Turun kiri ei kuitenkaan aivan riittänyt. Viinijärvi vei ottelun jaksoluvuin 2-1 (7-2, 0-1, 4-3).
Turku kohtaa tänään vieraissa Viinijärven naisten alempien pudotuspelien ensimmäisessä ottelussa.
Viime viikolla ehti jo junnusarjat jatkua ja joukkueiden yhteistyöllä tehtävät saatiin jaettua ja pelit hoidettua. Nyt siis tuomarilista syksinkin osalta on valmis.
Kesän mittaan yhteydenottoja on tullut seuraan eri puolilta. Milloin tarvitaan tuomari- ja toimitsija-apua peleihin, milloin taas muihin rientoihin itse välineitä ja pelaamista.
Viime sunnuntaina pelattiin Kaupissa C-ikäisten alueturnaus, jossa mukana oli joukkueet Hämeestä, Etelä-Pohjanmaalta, Etelä-Suomesta, Satakunnasta ja Varrsinais-Suomesta.
Turku olisi tarvinnut yhden pisteen runkosarjan päätöskierroksella Viinijärveltä varmistaakseen kotiedun alempiin pudotuspeleihin. Turku taisteli toisella jaksolla pontevasti, mutta ei päässyt tasuria lähemmäksi. Loppunumerot Liperissä olivat kotijoukkueelle 1-0 (8-3, 2-2). Jo aiemmin oli selvää, että playout-vastustajaksi tulee juuri Viinijärven Urheilijat.
Miesten viimeiseen matsiin startataan 50 henkisellä bussilla, johon mahtuu mukaan faneja myös. Kupittaalta lähtö klo 9.00 aamulla. Peli alkaa Kankaanpäässä klo 13.00.
Tuttuun tapaan kokoontuvat C-ikäiset tytöt ja pojat alueotteluihin Tampereelle. Mukana on aluejoukkueet Hämeestä, Etelä-Pohjanmaalta, Etelä-Suomesta, Satakunnasta ja Varsinais-Suomesta.
Junnujen aluesarjat jatkuvat tällä viikolla ja myös myllytyssarjat alkoivat nuorempien junnujen osalta. Joukkueet ovat pelanneet niin kotona kuin vieraissakin hienoja voitokkaita pelejä.
82 silmäparia seurasi herkeämättä jännittävää koitosta, josta kehittyi miesten paras kotipeli ja pesisviihdettä parhaimmillaan tarjoava trilleri. Ensimmäinen jakso meni selvästi vieraille, mutta sen jälkeen alkoi tapahtua.
RSS ATOM