Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Lauantaiaamuna klo 8.00 lähes satakunta turkupesisläistä kokoontuu Impivaaran jalkapallohallille viettämään yhdessä seuran toiminnallista pikkujoulujuhlaa. Halli täyttyi aivan pienimmistä perheenjäsenistä aina äiteihin ja isiin.
Keskiviikkona jojot ja rahastonhoitajat tapasivat ajankohtaisten asioiden parissa LiikU:n tiloissa. Asiaa oli paljon ja ilta venyikin lähes kolmetuntiseksi. Oli kuitenkin mukava tavata uusien ja vanhojen taustaihmisten kanssa ja vaihtaa ajatuksia!
Impivaaran jalkapallohallissa järjestetään torstaina 2.1.2014 halliturnaus alueemme D- ja C-ikäisille tyttö- ja poikajoukkueille. V-S Pesis on julkaissut turnauksen otteluohjelman.
Turku-Pesis järjestää kaikille pelaajille, heidän perheilleen ja taustajoukoille yhteisen toiminnallisen pikkujoulutapahtuman Impivaaran jalkapallohallissa lauantaina 14.12. klo 8-10. Tervetuloa mukaan!
Turku-Pesis ja Loimaan Palloilijat Junioripesis ovat sopineet miesten puolen farmisopimuksesta. Loimaa pelaa miesten Ykköspesistä ja Turku Suomensarjaa. Kummatkin seurat näkevät yhteistyön kantavan hedelmää pitkällä tähtäimellä.
Suomen Pesäpalloliitto julkisti naisten ja miesten Suomensarjojen lohkojaot tänään. Naiset pelaavat lounaislohkossa, miehet etelälohkossa.
RSS ATOM