Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Sunnuntaina paikalle oli saapunut suuri joukko talkoolaisia. Yhdessä juotiin kakkukahvit ja saatiin myös kiittää kaikkia yhteisesti omasta tärkeästä panoksesta leirin onnistumiseen.
Veitsi kurkulla pelannut Turku-Pesis ei onnistunut kartuttamaan pistepussiaan Mansen Räpsää vastaan pelatussa Superpesiksen ottelussa sunnuntaina Kupittaalla. Tamperelaiset veivät joukkueelleen tärkeät kaksi pistettä numeroin 0-1 (5-5, 0-2).
Eilen sijoituspelien jälkeen joukkueet matkasivat kotikonnuilleen, toisilla matkaa kertyi enemmänkin. Upea leiriviikko on takana ja mielen täyttää pienoinen haikeus vaikka tietysti lepo on nyt tarpeen.
Perjantaina pelattiin tietysti leirin loppuottelut molemmissa sarjoissa sekä muutkin sijoitusottelut, eli pelejä oli kaikilla kentillä. Jännitys tiivistyi Kupittaalla klo 13.30 loppuotteluiden alkaessa.
Tunnelma Kupittaalla oli rento ja odottava, olihan kohta alkamassa viikon yksi odotetuimmista, Nuorisoleirin itä-lännet, jotka kaikki pelattiin Kupittaalla porrastettuina.
Pelisarjassa on mahdollista tehdä ns. yhdistelmäjoukkueita ja niinpä kun kutsu Jyväskylästä tuli, ilmoittautui joukkueeseen heti neljä pelaajaa D-poikien joukkueesta.
Kupittaalla tänään pelattavassa ottelussa Lännen pelipaidassa esiintyy myös turkulainen pelaaja Anton Pick. Ottelu alkaa Kupittaan kivituhkalla klo 18.00 tänään torstaina.
Leirin toinen päivä toi tullessaan haasteita. Äärimmilleen laadittu otteluohjelma kärsi muutaman ottelusiirron, koska aamuiset sadekuurot peittivät kentät pelaamiskelvottomiksi. mutta onneksi vain hetkeksi.
Avajaisia vietettiin heti pelin päätteeksi ja ohjelmassa oli vanhaan tuttuun tapaan leirinjärjestäjien toimesta erilaisia luovutuksia ja tietysti puheita ja valoja.
Uusi luku on tällä hetkellä 1842! joka syntyi Nuorisoleirille osallistuvien joukkueiden sekä normaalin Superpesis ottelun yleisöstä. Ennätys syntyi värikkäiden nuorten toimesta helteisellä Kupittalla.
RSS ATOM