Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Aurinkoinen ja helteinen sää helli n. 20 pelurin pesäpallotapahtumaa Kupittaan hiekkanurmella. Tutuksi tulivat niin työkaverien kannustus kuin osumat, pesänvälien kirmaamiset ja kiinniotot.
Turku ei onnistunut lisäämään pistetiliään tänään Tampereella, vaan MansenRäpsä vei ottelun suoraan 2-0.
Hallitseva Suomen mestari Lapua oli juuri niin kovassa tikissä kuin jotkut etukäteen vähän uumoilivatkin. Erityisesti heti kauden alussa naisten kaikkien aikojen lyöjäkuningattareksi noussut kotiuttajajokeri Tanja Vehniäinen viihtyi helteisellä Kupittaan pesäpallostadionilla lyöden huikeat 7 juoksua. Turku pysyi kaksi ensimmäistä vuoroparia pohjalaisten kyydissä, mutta lapualaiset osuivat sitten riittävän useasti ja upottivat Turun lopulta tylysti 0-2 (1-6, 1-9).
Turku-Pesiksen pelaajien päästä tulee kauden aikana löytymään erilaisia raikkaan muodikkaita pipoja. Taustalla on yhteistyö Turku-Pesiksen ja NUT-Groupin kanssa. NUT-Group on vantaalainen perheyritys, joka valmistaa ja myy omaa rekistöröityä pipo/vaatemerkkiä NutHat.
Turku-Pesis tarjoaa mahdollisuuden suorittaa järjestyksenvalvojan peruskurssin edulliseen hintaan 50 euroa.
Turun lukioiden ja yläkoulujen väliset ottelut pelattiin Kupittaalla kahden viime viikon aikana. Tuomaritehtävistä vastasivat seuran omat tuomarit.
Eilen starttasi myös firmapesis Purokadun kentällä. Kahden pelin yhteissaldona oli kaikkiaan 53 jouksua, joten hellettä piisasi kentällä ja katsomossa.
Citywork on tänä vuonna järjestämässä jo kolmatta vuotta peräkkäin Superpesisnaisille Tonnikisaa. Uudeksi kumppaniksi mukaan on lähtenyt Hirvensalon Golf. Yleisö voi myös äänestää omia tsempparipelaajien netissä.
Iso kiitos kaikille tuomareille, katsojille ja muille, jotka ovat olleet mukana kahdessa ensimmäisessä kotipelissä! Pelien taustoilla pyörii paljon ja niiden tohinassa ei ehdi kiittää kaikkia!
RSS ATOM