Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Tuttuun tapaan turnataan Impivaarassa heti vuoden vaihteen jälkeen eri ikäluokissa torstaina 2.1.2014.
Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi turkulaiselle pesäpallon erikoisseuralle, Turku-Pesikselle, suoraa seuratukea päätoimisen palkkaamiseen. Seura on valinnut toiminnanjohtajakseen pitkään seuratoiminnassa mukana olleen Anne Aatolan.
Kolmen alueen yhteistapaamisessa käsiteltiin alueiden kilpailu-, tuomari- ja koulutusasioita. Niiden kehittämistä jatketaan edelleen ja uuttakin on ehkäpä tulossa.
Syksyiseen lauantaipäivä on täynnä tapahtumaa, jokaiselle jotakin ja nyt päivän anti on kaikille ilmainen ilman iltajuhlaa. Jos liikut Jyväskylässä päin, käypä moikkaamassa tuttuja Paviljongissa.
Alueen tuomarikoulutus kaipaa mukaansa uusia halukkaita kykyjä miesten suomensarjan tuomarointiin. Seurat saavat ilmoittaa halukkaat, joten jos nyt kipinä heräsi niin lue lisää!
Mikä-Mikä-Liikuttaa tapahtuma Caribia Areenalla 29.-30.10. on suunnattu Turun itäisen alueen päivähoitoyksiköille. Järjestäjänä toimii Turun AMK:n monialainen opiskelijaryhmä.
Superista luopumisen jälkeen naiset eivät jääneet laakereilla lepäämään, vaan liittoon toimitettiin heti samalla viikolla hakemus vapaana olevasta sarjapaikasta ja eilen liitto julkaisi kaikki sarjapaikkatäydennykset.
Nyt kannattaa laittaa kalenteriin ylös ensi kesän kohokohdat. Lähin leiri on Loimaa-Pöytyän Suurleiri kesä-heinäkuun vaihteessa.
Turku-Pesis joutuu luopumaan paikastaan naisten ylimmällä sarjatasolla Superpesiksessä. Päällimmäinen syy on pelaajapula.
RSS ATOM