Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Varsinais-Suomen Pesis järjestää alueen E-ikäisille turnauksen hiihtolomaviikolla Impivaaran jalkapallohallissa. Turnauspäivänä toimii maanantai 17.2. Seurastamme turnaukseen osallistuu E-poikien joukkue.
Äitienpäivän aattona 10.5. nähdään Turun Kupittaan pesisstadionilla miesten Superpesisottelu Kankaanpään Maila – Hyvinkään Tahko. Kyseessä on avaustapahtuma Varsinais-Suomen Pesis ry:n 20-vuotisjuhlavuonna. Turku-Pesis toivoo katsojien löytävän katsomoon heti kauden alusta.
Nyt voisi kysyä, että "mitä jäbä duunaa?" Ja vastaukseksi voisi sanoa, että käy lukemassa neljän uuden jäbäleissonin kuulumiset Kupittaan Karjujen blogista.
Viime lauantaina Loimaalla järjestetty lyöjäkoulutus alueen junioreille tarjosi paljon uusia ajatuksia parantaa tulevan kesän lyöntipeliä. Asiantuntevina kouluttajina toimivat vuoden pesäpalloilija 2012 Juha Korhonen sekä Superissakin päävalmentajana toiminut Timo Lamminen. Turusta koulutukseen osallistui parisenkymmentä innokasta junioria.
Miesten Suomensarjajoukkue on aloittanut esittäytymiskierroksensa viime viikolla blogissaan. Nyt numeroilla kolme, neljä, viisi ja kuusi esittäytyvät karskit karjut Jani Kapuinen, Sami Moisander, Joakim Svärd ja Lassi Tuominen.
Nyt on lähes viimeinen hetki hankkia itselleen tämän vuoden seinäkalenteri...ja mikä sen parempi vaihtoehto kuin Turku-Pesiksen nais- ja miesjoukkueiden tuottama elokuva- ja pesishenkinen kalenteri.
Viime vuoden loppupuolella alkanut lukkarikoulutus huippukouluttajien johdolla saa jatkoa viidellä harjoituskerralla tämän vuoden puolella. Ensimmäinen lukkarikoulutuskerta on tulevana lauantaina 25.1. klo 16:30-18.00 Juhana Herttuan koululla.
Suomenmestaruus Hyvinkään Tahkossa, kymmeniä lyötyjä, satoja tuotuja juoksuja ja toista tuhatta kärkilyöntiä. Näillä meriteillä saattaisi tyhjäpäisempi vaatia itselleen kruunua suomensarjatasolla, mutta Aleksi Mäkelä linjaa minäkuvansa pesäpalloilijana elämyksien kautta.
RSS ATOM