Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Syksyiseen lauantaipäivä on täynnä tapahtumaa, jokaiselle jotakin ja nyt päivän anti on kaikille ilmainen ilman iltajuhlaa. Jos liikut Jyväskylässä päin, käypä moikkaamassa tuttuja Paviljongissa.
Alueen tuomarikoulutus kaipaa mukaansa uusia halukkaita kykyjä miesten suomensarjan tuomarointiin. Seurat saavat ilmoittaa halukkaat, joten jos nyt kipinä heräsi niin lue lisää!
Mikä-Mikä-Liikuttaa tapahtuma Caribia Areenalla 29.-30.10. on suunnattu Turun itäisen alueen päivähoitoyksiköille. Järjestäjänä toimii Turun AMK:n monialainen opiskelijaryhmä.
Superista luopumisen jälkeen naiset eivät jääneet laakereilla lepäämään, vaan liittoon toimitettiin heti samalla viikolla hakemus vapaana olevasta sarjapaikasta ja eilen liitto julkaisi kaikki sarjapaikkatäydennykset.
Nyt kannattaa laittaa kalenteriin ylös ensi kesän kohokohdat. Lähin leiri on Loimaa-Pöytyän Suurleiri kesä-heinäkuun vaihteessa.
Turku-Pesis joutuu luopumaan paikastaan naisten ylimmällä sarjatasolla Superpesiksessä. Päällimmäinen syy on pelaajapula.
Turun seudun urheiluakatemian toimintaan on saatu mukaan pesäpalloilevia korkeakouluopiskelijoita. Haku akatemian toimintaan mukaan päättyi elokuun lopulla. Seuran jäsenistä mukaan lähti Superin ja miesten suomarin pelaaja.
Viikonvaihteessa järjestetyssä V-S Pesiksen palkitsemisristeilyllä palkittiin alueen ansioituneita pelaajia ja toimijoita ja kuultiin mielenkiintoista talk showta.
Nyt kaikki aiheesta kiinnostuneet osallistumaan alla olevaan tilaisuuteen. Kertomukset ovat varmasti mukaansatempaavia, kiinnostavia sekä motivoivia. Rohkeasti mukaan! Tilaisuus on maksuton.
Tulevana viikonloppuna Itämeren aalloilla juhlitaan ja palkitaan kauden menestyjiä perinteisellä V-S Pesiksen järjestämällä Pesisristeilyllä. Talk show istuttaa penkille mm. seuran Superpesislukkarin Laura Haudan.
RSS ATOM