Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Suomenmestaruus Hyvinkään Tahkossa, kymmeniä lyötyjä, satoja tuotuja juoksuja ja toista tuhatta kärkilyöntiä. Näillä meriteillä saattaisi tyhjäpäisempi vaatia itselleen kruunua suomensarjatasolla, mutta Aleksi Mäkelä linjaa minäkuvansa pesäpalloilijana elämyksien kautta.
Eino Kaakkolahdesta tuli kaikkien aikojen toinen pesäpalloilija Suomen urheilun kunniagalleriassa Hall of Famessa. Perustamisvuonna 2010 kunniagalleriaan nimettiin itseoikeutetusti pesäpallon kehittäjä ja luoja Lauri "Tahko" Pihkala.
Eilen pelatussa halliturnauksessa Impivaaran jalkapallohallissa turkulaiset saivat kovaa kyytiä vastustajiltaan. Joukkueet ovat kuitenkin uudistuneet paljon, yhteistä harjoitusaikaa on takana vasta pari kuukautta ja kesäänkin on vielä aikaa, joten pelikokemus oli kaikille ainoastaan hyödyksi.
Lauantaiaamuna klo 8.00 lähes satakunta turkupesisläistä kokoontuu Impivaaran jalkapallohallille viettämään yhdessä seuran toiminnallista pikkujoulujuhlaa. Halli täyttyi aivan pienimmistä perheenjäsenistä aina äiteihin ja isiin.
Keskiviikkona jojot ja rahastonhoitajat tapasivat ajankohtaisten asioiden parissa LiikU:n tiloissa. Asiaa oli paljon ja ilta venyikin lähes kolmetuntiseksi. Oli kuitenkin mukava tavata uusien ja vanhojen taustaihmisten kanssa ja vaihtaa ajatuksia!
Impivaaran jalkapallohallissa järjestetään torstaina 2.1.2014 halliturnaus alueemme D- ja C-ikäisille tyttö- ja poikajoukkueille. V-S Pesis on julkaissut turnauksen otteluohjelman.
RSS ATOM