Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Eilen pelatussa mitaliottelussa TYKSin energinen joukkue päihitti vastustajansa Naantalin kolmen juoksun turvin ja näin kultamitalin kohtali oli ratkaistu.
Naisten superpesiskausi kiinnosti yleisöä ennätysmäärin päättyneellä kaudella. 100 000 katsojan raja ylitettiin edellisen kerran 15 vuotta sitten 1998.
Pitkäjänteinen työ tuottaa hedelmää poikien puolella, silla seuran neljästä poikajunnujoukkueesta kaksi taisteli tiensä mitaleille asti. D-tyttöjen aluesarja on vielä kesken ja viimeinen peli pelataan tulevana sunnuntaina.
Kauden päättäjäisiä vietetään ensi viikonloppuna. Lauantaina palkitaan, pelataan ja pallotellaan joukkueiden kesken ja sunnuntaina on vielä aluesarjan ottelu D-tytöillä Kankaanpäätä vastaan, jonka jälkeen kausi on paketissa ja taputeltu.
Lauantai-aamuna sumua ja eloa, tuijotan kentän laittaa..eli kentät olivat sankan sumun peitossa kun joukkueet saapuivat ensimmäisiin koitoksiin. Auringon myötä Kupittaan valtasi lämmin ja rento fiilis.
Kupittalle saapuu 34 iloista naislaumaa eri puolilta Suomea, kaukaisimmat Kajaanista, lähimaastoista mukaan saapuvat Kaarinan, Paimion ja Ruskon joukkueet. Muonavahvuus n. 400 naista, tosin mukana voi tietysti olla muutama rohkea mieskin taustajoukoissa.
Kausi alkaa olla monilla jo takana ja päättäjäisiä vailla. Ninpä seuraväki kokoontuikin miettimään seuraavan kauden asioita yhdessä ruokaillen ja saunoen.
Seuran oman ladypesisjoukkueen ensimmäiset ja viimeiset treenit ennen lauantain turnausta toteutuu tulevalla viikolla. Joukkue ei ole viettänyt aikaa korkean sen kummenkin matalan paikan leiriä vaan säntää turnaukseen vuosien kokemuksella.
Urheiluakatemioiden tavoite on tukea huippu-urheilijan opintojen edistymistä, mutta samalla mahdollistaa täysipainoinen harjoittelu. Korkea-asteella opiskelijan tulee ensin varmistaa opiskelupaikkansa haluamassaan oppilaitoksessa. Tämän jälkeen haku urheiluakatemian jäseneksi on mahdollista.
RSS ATOM