Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Turku-Pesiksen joukkueiden valmennusta kokoontui eilen yhteen keskustelemaan yleisistä asioista sekä kausiharjoittelun suunnittelusta. Vierailevana luennoitsijana tapaamisessa toimi Varsinais-Suomen Pesiksen kehityspäällikkö Mika Mikola.
Onko Sinulla, perheenjäsenelläsi tai tutullasi tarvetta laadukkaille alusvaatteille? Etkö tiedä mitä hankkia vanhemmillesi tai lastenlapsille joululahjaksi? GUTZ-tuotteet on hyvä vaihtoehto.
Lassi Tuominen, nuori kuvankaunis fysiikkaihme rajattomalla itseluottamuksella varustettuna. Pesäpalloilijana nuorimies on vasta raakile ja kirkkaimmat vuodet ovat vielä edessä, mutta nuoresta iästään huolimatta "Juippi" on ehtinyt jo kokea paljon muutakin kuin teini-iän hormooniryöpyt. Lassi on yksi todellisista harvinaisuuksista pesäpallokentillä, sillä tämä unelmavävy on ehtinyt kotimaamme kenttien lisäksi hurmaamaan naiskatsojia myös baseball -varusteissa. Tämä on tarina suomipojan löytöretkestä baseballin saloihin.
Turku-Pesiksen sääntömääräinen syyskokous valitsi eilen seuralle uudistuneen luottamusjohdon, kun puheenjohtaja sekä kolme uutta johtokunnan jäsentä aloittivat uudella toimikaudella tehtävänsä.
Varsinais-Suomen Pesis järjestää tammikuussa kaksi alueen tapahtumaa: 2.1. halliturnaus ja 18.1. lyöjäkoulutus. Lyöjäkoulutusta tarjotaan Alastaro-hallissa Juha Korhosen ja Timo Lammisen johdolla. Ryhmät on jaettu iän mukaan, jotta jokainen saisi parasta mahdollista koulutusta omaan ikätasoon katsottuna. Turusta koulutukseen osallistuu 17 pelaajaa sekä valmentajia.
Turku-Pesiksen miesten suomensarjajoukkueen pelinjohtaja Jesse Villa pohtii sateisen marraskuun keskellä pesäpalloa. Lue alta miehen ajatukset asiasta.
Varsinais-Suomen Pesis järjestää tammikuussa alueen junioreille lyöjäkoulutusta. Ammattitaitoista ohjausta osallistujille tarjoaa vuoden 2012 miespelaajaksi valittu Juha "Kore" Korhonen, apunaan viime vuoden Turku-Pesiksen Superin päävalmentaja Timo "Tipi" Lamminen.
Mikko Lahtinen, Salla Risku ja Laura Hauta...siinä on kova kolmen kopla Superpesistasoisia lukkareita. Turku-Pesis järjestää tulevan talven aikana lukkarikoulutusta innokkaille junioreille sekä aikuispelaajille.
RSS ATOM