Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Turun naistenmaakuntasarjan joukkue lähti pitkälle pelimatkalle tiistaina 11.6., jolloin määränpäänä oli Kan-kaanpää. Tavoitteena oli saada pisteitä kotiin viemisiksi ja lopputuloksena olikin tuliaisia. Voitto saavutettiin kovan pelin jälkeen numeroin 1-2 (0-7,6-5,0-1).
Pesis-tv tarjoilee tänään herkkupalan kaikilla mausteilla, kun kahden edellisen kauden finalistit Vimpeli ja Sotkamo iskevät yhteen. Suora nettilähetys Saarikentän hornankattilasta alkaa ennakkotunnelmilla klo 17.45. Ottelun selostaa tuttu ja räväkkä pesisääni Anssi Ritari.
Kupittaan seestyneessä kesäillassa koettiin historian siipien havinaa, kun 80-luvun alun maamme Superpesiksen ykkösjoukkueet iskivät yhteen. Vaikka Turulta jäikin ehkä hienokseltaan odotettu kolmen pisteen voitto ottamatta, täytyy kahteen pisteeseen olla tyytyväinen. Ottelun hahmoksi nousi Turun etenijäjokeri Saara Helenius, joka oli tänään pitelemätön Roihun ulkokentälle. Tahmean alun jälkeen Turku vei ottelun lopulta supervuorossa numeroin 2-1 (1-2, 6-1, 1-0).
Turku-Pesis on jatkanut pesiskauden ohella valmistautumistaan Jämsässä tulevana lauantaina juostavaan Venlojen viestiin. Viime viikonloppuna pohjoisen ottelukiertueella joukkue sopi myös juoksujärjestyksestään.
Turku-Pesis taisteli hienosti Sotkamossa Hiukan stadionilla pisteen kovalyöntisestä vastustajastaan. Ottelun ratkaisu venyi aina kolmanteen kotiutuslyöntikisaan, ennen kuin voittaja saatiin selville. Kolme tuntia kestäneen maratonottelun vei Vuokatti luvuin 2-1 (2-3, 4-1, 0-0, 4-2).
Naisten Superpesiksen ottelussa Kempele veti kotijoukkueena pidemmän korren ja voitti Turun pyristelyistä huolimatta ottelun 1-0 (5-1, 4-4)
Voit vaikuttaa tämän vuotiseen Itä-Länsiäänestykseen äänestämällä omaa suosikkipelaajaasi. Äänestykseen pääset Superpesiksen sivuilta.
Naisten Superin joukkueen ollessa pohjoisen kaksoismatkallaan Kempele-Vuokatti akselilla, pelataan lauantaina kaksi miesten ottelua, pelit aloittaa maakiksen peli Poria vastaan ja heti perään suomensarjan ottelu Tamperetta vastaan.
Suosittu Pesis Live -tulosseurantasovellus on nyt saatavilla myös Applen iPhone ja iPad -laitteille App Storesta. Aina suoraan käyttövalmis sovellus on kehittyneempi versio pesislive.fi-verkkopalvelusta ja sen käyttö on sujuvampaa paremman käyttöliittymän ansiosta.
Aurinkoinen ja helteinen sää helli n. 20 pelurin pesäpallotapahtumaa Kupittaan hiekkanurmella. Tutuksi tulivat niin työkaverien kannustus kuin osumat, pesänvälien kirmaamiset ja kiinniotot.
RSS ATOM