Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Oletko vailla kesätöitä? Kiinnostaako sinua liikunnanohjaus, lasten ja nuorten kanssa toimiminen ja/tai aikuisten terveysliikunta? Onko tulevaisuuden suunnitelmissa opettajan, liikunnanalan tai ohjaajan työ? Hae kesätöitä pesisohjausten parissa.
Porin Karhuhallissa pelattiin eilen C-ikäisten tyttöjen ja poikien aluejoukkuehalliturnaus Varsinais-Suomen, Satakunna ja Etelä-Suomen alueiden kesken. Turusta poikien joukkueeseen valittiin neljä:Anton Pick, Otto Santaniemi, Veikka Teriö ja Matias Ristolainen. Joukkueen pelinjohtajana toimi Aleksi Mäkelä. Tyttöjen aluejoukkueeseen ei tänä vuonna valitettavasti valittu turkulaisia.
Oletko kuullut Gutz-tuotteista? Jollet, niin nyt on aika tutustua. Jos olet, tiedät miten hyvistä tuotteista on kyse. Tuotteet ovat hyvin suunniteltuja, korkeaa laatua ja ne toimitetaan kauniissa pakkauksissa, joista niin myyjä kuin asiakaskin voi olla ylpeä. Täydellinen lahja koko suvulle!
Etelän hiihtolomaviikon avasi E-ikäisten turnaus Impivaaran talviharjoitteluhallissa. Aamun ensimmäisessä ottelussa kunnostautuivat seuran omat E-ikäiset Mynämäkeä vastaan.
Raajarikkoinen LP Junioreiden miesten Ykköspesisjoukkue haastoi viime lauantai-iltana yhden Ykköspesiksen ennakkosuosikkeihin lukeutuvan Ulvilan. Loimaalta sivussa olivat Oksanen, Alatalo, Lehtimäki, ja O. Kosonen. Tällä kertaa Turku-Pesiksestä jo kertaalleen joukkueen mukana vieraillut Lassi Tuominen ja ykköspesisdebyyttinsä tehnyt Jani Kapuinen liittyivät täydennysjoukkoihin.
Turku-Pesis yhtenäistää ilmettään. Seuralla on ollut kirjava määrä erilaisia peliasuja käytössään ja nyt haluamme, että seuramme näyttää samalta pelaavat he sitten kotikentällämme Kupittaalla, aluesarjaa Loimaalla tai vaikkapa valtakunnallisella leirillä Lappeenrannassa.
Valtakunnallisesti miesten suomensarjaa pelaa 39 joukkuetta ja naisten suomensarjaa 33 joukkuetta. Runkosarjojen jälkeen lohkojen neljä parasta joukkuetta pääsevät lohkojen sisäisiin välieräotteluihin ja niiden voittajat lohkojen loppuotteluihin. Neljä lohkovoittajaa pelaavat kahtena otteluparina noususta Ykköspesikseen kauden päätteeksi.
Lauantaina 1.2. Caribia Areenalla järjestettiin lounaissuomalaisen urheiluväen gaala, joka palkitsi parhaita urheilijoita, tekoja ja tahoja. Gaalassa nähtiin myös valtakunnallisestikin tunnettuja henkilöitä, kuten Ilkka Kanerva (vuoden varsinaissuomalainen urheiluvaikuttaja), Aleksi Valavuori (vuoden urheiluteko) ja Karri Kivi (vuoden satakuntalainen valmentaja).
Joko olet kaivanut luistimet esiin kaapista ja käynyt tekemässä piretteja jäällä? Jollet, niin nyt on korkea aika.
RSS ATOM