Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Keskiviikkona jojot ja rahastonhoitajat tapasivat ajankohtaisten asioiden parissa LiikU:n tiloissa. Asiaa oli paljon ja ilta venyikin lähes kolmetuntiseksi. Oli kuitenkin mukava tavata uusien ja vanhojen taustaihmisten kanssa ja vaihtaa ajatuksia!
Impivaaran jalkapallohallissa järjestetään torstaina 2.1.2014 halliturnaus alueemme D- ja C-ikäisille tyttö- ja poikajoukkueille. V-S Pesis on julkaissut turnauksen otteluohjelman.
Turku-Pesis järjestää kaikille pelaajille, heidän perheilleen ja taustajoukoille yhteisen toiminnallisen pikkujoulutapahtuman Impivaaran jalkapallohallissa lauantaina 14.12. klo 8-10. Tervetuloa mukaan!
Turku-Pesis ja Loimaan Palloilijat Junioripesis ovat sopineet miesten puolen farmisopimuksesta. Loimaa pelaa miesten Ykköspesistä ja Turku Suomensarjaa. Kummatkin seurat näkevät yhteistyön kantavan hedelmää pitkällä tähtäimellä.
Suomen Pesäpalloliitto julkisti naisten ja miesten Suomensarjojen lohkojaot tänään. Naiset pelaavat lounaislohkossa, miehet etelälohkossa.
Superpesis saapuu Turkuun lauantaina 10.5.2014 klo 14.00, kun Kankaanpään Maila ja Hyvinkään Tahko ottavat mittaa toisistaan.
Varsinais-Suomen Pesis ry:n nettisivuilta bongattua:
Seuran mies- ja naisjoukkueet päättivät yhdistää voimansa ja rykäistä kokoon seinäkalenterin vuodelle 2014. Pienen ja ytimekkään ideointituokion tuotteena syntyi yhdistelmä pesäpalloa ja elokuvaa.
Turku-Pesis sai Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää suoraa seuratukea vuodeksi. Seura haki yhteensä tukea kolmeksi vuodeksi, mutta jokaiselle vuodelle tulee tehdä oma hakemuksensa. Nyt uusi hakukierros aukeaa 2.12.2013.
RSS ATOM