Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Maailman terveyspäivää vietetään aina 7. päivä huhtikuuta, joka on myös vuonna 1948 perustetun Maailman terveysjärjestön perustamispäivä. Jokaisena vuonna terveyspäivälle on valittu erityinen terveydellinen teema, jota aina pyritään korostamaan. Päivän aikana rohkaistamaan kansainvälisesti osallistumaan yhteisöllisesti terveyttä edistäviin aktiviteetteihin. Ilmoittaudu siis jo tänään mukaan aikuisten harrastepesikseen tai lasten pesiskouluihin.
Kesän harrastepesistoimintoihin ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Aikuisten harrastepesis starttaa käyntiin 5.5. ja lasten pesiskoulut toimivat kaksi kesäkuun ensimmäistä viikkoa.
Valitsetko Haapajärven, Lappeenrannan, Loimaan ja Pöytyän, Seinäjoen, vai kenties kaikki neljä? Valtakunnallisille leireille pääsee tuomarina mukaan, taitotasosta riippumatta, kuka tahansa alle 18-vuotias, joka on kiinnostunut pesäpallon tuomaritoiminnasta.
Maaliskuu vaihtuu pian huhtikuuksi ja pesäpalloilijoiden iloksi olemme aloittamassa ulkoharjoittelukautta kotikentällämme Kupittaalla. Hiekkakentät ovat vielä pehmeitä ja märkiä, mutta hiekkatekonurmelle pääsee jo harjoittelemaan.
Lauantaiaamupäivällä F- ja E-ikäiset seurajunnut kokoontuivat harjoittelemaan juoksun perusteita Peltolan ammatti-instituutin saliin. Tarkoituksena oli harjoitella Kupittaan pesiskentällä, mutta lumi ja vesilätäköt sotkivat suunnitelmia. Sali osoittautui kuitenkin oivalliseksi paikaksi harjoitella juoksuasioita.
Eilen torstaina pelattiin Kupittaan Karjujen ensimmäinen treenipeli Impivaaran palloiluhallissa, vastassa Loimaan ykköspesisjoukkue. Molemmat joukkueet lähtivät otteluun harjoitusmielessä ja haavoitetuin kokoonpanoin, mutta pallo liikkui takuuvarman iloiseen tahtiin. Nähtiinpä Karjujen joukossa uusi kasvokin...Miro Marttila. Tervetuloa laumaan!
Seura järjesti eilen pelaajille ja vanhemmille suunnatun ravitsemuskoulutuksen. Ravintoasioita Katja Mäkelän johdolla olivat käsittelemässä viitisenkymmentä osallistujaa.
Turku-pesiksen E-pojat järjestävät turnauksen Kupittaalla, Turussa. Turnaukseen otetaan mukaan kahdeksan (8) E-poikajoukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä.
RSS ATOM