Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Valitsetko Haapajärven, Lappeenrannan, Loimaan ja Pöytyän, Seinäjoen, vai kenties kaikki neljä? Valtakunnallisille leireille pääsee tuomarina mukaan, taitotasosta riippumatta, kuka tahansa alle 18-vuotias, joka on kiinnostunut pesäpallon tuomaritoiminnasta.
Maaliskuu vaihtuu pian huhtikuuksi ja pesäpalloilijoiden iloksi olemme aloittamassa ulkoharjoittelukautta kotikentällämme Kupittaalla. Hiekkakentät ovat vielä pehmeitä ja märkiä, mutta hiekkatekonurmelle pääsee jo harjoittelemaan.
Lauantaiaamupäivällä F- ja E-ikäiset seurajunnut kokoontuivat harjoittelemaan juoksun perusteita Peltolan ammatti-instituutin saliin. Tarkoituksena oli harjoitella Kupittaan pesiskentällä, mutta lumi ja vesilätäköt sotkivat suunnitelmia. Sali osoittautui kuitenkin oivalliseksi paikaksi harjoitella juoksuasioita.
Eilen torstaina pelattiin Kupittaan Karjujen ensimmäinen treenipeli Impivaaran palloiluhallissa, vastassa Loimaan ykköspesisjoukkue. Molemmat joukkueet lähtivät otteluun harjoitusmielessä ja haavoitetuin kokoonpanoin, mutta pallo liikkui takuuvarman iloiseen tahtiin. Nähtiinpä Karjujen joukossa uusi kasvokin...Miro Marttila. Tervetuloa laumaan!
Seura järjesti eilen pelaajille ja vanhemmille suunnatun ravitsemuskoulutuksen. Ravintoasioita Katja Mäkelän johdolla olivat käsittelemässä viitisenkymmentä osallistujaa.
Turku-pesiksen E-pojat järjestävät turnauksen Kupittaalla, Turussa. Turnaukseen otetaan mukaan kahdeksan (8) E-poikajoukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä.
Oletko vailla kesätöitä? Kiinnostaako sinua liikunnanohjaus, lasten ja nuorten kanssa toimiminen ja/tai aikuisten terveysliikunta? Onko tulevaisuuden suunnitelmissa opettajan, liikunnanalan tai ohjaajan työ? Hae kesätöitä pesisohjausten parissa.
Porin Karhuhallissa pelattiin eilen C-ikäisten tyttöjen ja poikien aluejoukkuehalliturnaus Varsinais-Suomen, Satakunna ja Etelä-Suomen alueiden kesken. Turusta poikien joukkueeseen valittiin neljä:Anton Pick, Otto Santaniemi, Veikka Teriö ja Matias Ristolainen. Joukkueen pelinjohtajana toimi Aleksi Mäkelä. Tyttöjen aluejoukkueeseen ei tänä vuonna valitettavasti valittu turkulaisia.
RSS ATOM