Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Valtakunnallinen E-ikäisten Tenavaleiri järjetetään tänä vuonna Keski-Pohjanmaan Haapajärvellä 6.- 11.7. välisenä aikana. Pojat osallistuvat 25 joukkueen pelisarjaan. Kaikkiaan joukkueita leirillä on tytöissä 49 ja pojissa 46.
Tänä iltana pelattavissa arvo-otteluissa on mukana myös Miina Hannula, joka valittiin kilpasarjan peliin kolmostuomariksi. Onnittelut Miinalle ja tsemppiä tehtäviin!
Valtakunnallisten leirien alkulohkot ovat yleensä aika epätasaisia, jotta päästään loppupeleissä pelaamaan "omantasoisia" pelejä. Näin on Turun pojillekin käynyt leirin aikana, kun saldosta löytyy niin 10-8 voittoja kuin 4-17 tappioita.
Huomenna pelataan kaikki leirin itä-länsi ottelut sarjoittain. Turusta mukaan peliin on valittu D-poikien Lauri Saarni.
Kuudesta pelatusta ottelusta joukkue on saalistanut kolme päänahkaa ja mikä tärkeintä, ensimmäisessä pelissä napattiin taisteluvoitto Eurajoesta 10-8 tuloksella. Joukkueen hyvä vire jatkuu.
Ensimmäinen jakso mentiin täysin sarjakärjen pelille ominaisella tahdilla, mutta toinen jakso oli jälleen tuskallinen ja päättyi lopulta kotijoukkueen niukkaan voittoon.
Yleisö on valinnut suosikkipelaajansa jokaiseen naisten ja miesten Itä-Länsi-joukkueeseen Seinäjoen arvo-otteluihin 19.-20.7. Äänestyksessä annettiin yhteensä lähes 3000 ääntä.
Huomenna alkavalle Loimaa-Pöytyä Suurleirille saapuu yhteensä 106 joukkuetta ympäri Suomea. Ottelun tuomaritehtäviä hoitaa n. 80 nuorisotuomarin joukko.
Suomen baseball-maajoukkue osallistuu Slovenian Ljubljanassa 29.7.-2.8. pelattavaan C-sarjan EM-karsintaturnaukseen. Suomesta kahdeksan maan turnaukseen osallistuu 17 pelaajan joukkue. Isäntämaan Slovenian lisäksi Suomen alkulohkossa B pelaavat Israel ja Latvia.
57. Paavo Nurmi -kisat järjestetään tänään Paavo Nurmi -stadionilla. EA Premium Permit Meeting -sarjaan kuuluva Paavo Nurmi Games -kilpailu on yksi suomalaisen yleisurheilukesän 2014 kohokohdista ja stadionilla nähdäänkin monille tuttuja yleisurheilukasvoja, kuten Tero Pitkämäki, Tommi Evilä ja Olli-Pekka Karjalainen. Nooralotta Neziri joutuu jättämään kilpailun väliin.
RSS ATOM