Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Tämän hetken kenties paras pesäpalloilija Jani Komulainen vierailee Varsinais-Suomessa tänään maanantaina yhdessä toisen Sotkamon Jymyn huippupelaajan Immo Rautiaisen kanssa. He pitävät Lietohallissa klo 13-16 opettajille uuden pesäpallon 105-koulutuksen.
Kevät on jo pitkällä ja on aika taas kerätä porukat kasaan sekajoukkueiden firmapesikseen, jossa rento fiilis ja yhteispeli on pääosassa.
Parisenkymmentä ahkeraa talkoolaista kokoontui eilen Kupittaan pesiskentille siistimään kesän kotipesäämme kuntoon. Aurinkoisessa kevätsäässä viuhuivat niin haravat kuin jätesäkit.
Seuran miesten kakkosjoukkue, joka pelaa maakuntasarjaa, ei ole pitänyt itsestään suurempaa ääntä Karjulauman taustalla. Miehet ovat kuitenkin harjoitelleet talvella yhdessä karjujen kanssa ja luvassa on takuuvarmaa pelisuoritusta myös tämän joukkueen osalta tulevana kesänä.
Naisten suomensarja oli kutsunut Turkuun Pitkäperjantain turnaukseen sarjapykälät korkeammalla pelaavat Köyliön Lallit ja Vihdin Pallon. Ensimmäinen peli, Turku-Köyliö, starttasi puolilta päivin ja katsomot olivat mukavan täynnä ihmisiä.
Naisten suomensarjajoukkue avaa ulkopelikautensa tiukalla turnauksella, kun Turkuun saapuvat Vihdin Superpesis- sekä Köyliön Ykköspesisjoukkue. Pelinjohtaja Petri Kulmalan luottamus pelaajiin on kova, kun vastukset on haettu ylemmistä sarjoista.
Kupittaan Karjuilla eli seuran miesten suomensarjajoukkueen pelaajakaarti vahvistuu entisestään, kun Karjupaidan ylleen pukee kokenut peluri, Miro Marttila.
Liedon kunnantalolla järjestettiin torstai-iltana Rajattomasti liikuntaa Turun seudulla -hankkeen Seurafoorumi, jossa käsiteltiin mm. drop outin ehkäisemistä ja erilaisia seuratoiminnan haasteita. Turku-Pesiksestä tilaisuuteen osallistuivat Anne Aatola ja Sirpa Helin.
Maailman terveyspäivää vietetään aina 7. päivä huhtikuuta, joka on myös vuonna 1948 perustetun Maailman terveysjärjestön perustamispäivä. Jokaisena vuonna terveyspäivälle on valittu erityinen terveydellinen teema, jota aina pyritään korostamaan. Päivän aikana rohkaistamaan kansainvälisesti osallistumaan yhteisöllisesti terveyttä edistäviin aktiviteetteihin. Ilmoittaudu siis jo tänään mukaan aikuisten harrastepesikseen tai lasten pesiskouluihin.
RSS ATOM