Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Huomenna alkavalle Loimaa-Pöytyä Suurleirille saapuu yhteensä 106 joukkuetta ympäri Suomea. Ottelun tuomaritehtäviä hoitaa n. 80 nuorisotuomarin joukko.
Suomen baseball-maajoukkue osallistuu Slovenian Ljubljanassa 29.7.-2.8. pelattavaan C-sarjan EM-karsintaturnaukseen. Suomesta kahdeksan maan turnaukseen osallistuu 17 pelaajan joukkue. Isäntämaan Slovenian lisäksi Suomen alkulohkossa B pelaavat Israel ja Latvia.
57. Paavo Nurmi -kisat järjestetään tänään Paavo Nurmi -stadionilla. EA Premium Permit Meeting -sarjaan kuuluva Paavo Nurmi Games -kilpailu on yksi suomalaisen yleisurheilukesän 2014 kohokohdista ja stadionilla nähdäänkin monille tuttuja yleisurheilukasvoja, kuten Tero Pitkämäki, Tommi Evilä ja Olli-Pekka Karjalainen. Nooralotta Neziri joutuu jättämään kilpailun väliin.
Pojat osallistuvat leirin pelisarjaan ja majoittuvat Pöytyällä. Edessä on vielä tänään aluesarjan kotiottelu Salon poikia vastaan. Koko viikko on treenattu ahkerasti leiriä varten.
Seuramme nuorempi C-poikajoukkue on pelannut kunniakkaasti leirikarsintasarjaa kovia vastuksia vastaan. Eilen pelattu Turku-Ulvila peli päättyi selvästi Turun voittoon 2-0 (22-9,15-4). Vastaan asettuvat enää Jokioinen ja Hämeenlinna, jonka jälkeen karsintasarja on pelattu.
Pesäpallon Itä-Länsi, Suomen suosituin tähdistöottelutapahtuma, kutsuu Seinäjoelle 18.-20.7. Seura on järjestämässä todella edullista bussikuljetusta tapahtumaan, johon kaikilla halukkailla on mahdollisuus osallistua.Paikkoja bussissa on rajoitetusti (50 kpl), joten varaa paikkasi heti!
Maanantaina pelattiin viimeiset ottelut ja pöly laskeutuu Purokadun kentälle Juhannukseksi. Pelaajien into oli käsinkosketeltavissa ja liikunnan riemu kaikui pitkin kenttää, kun pesävälejä kirmattiin kesäisissä merkeissä.
Kupittaalla tarjottiin katsojille tiukka kamppailu Karjujen ja Tahkon miesten toimesta. Kotijoukkue jatkaa sarjakakkosena ja myös naisten Rauman vierailu antoi joukkueelle kaikki pisteet ja sijoituksen lohkon neloseksi.
Miesten suomensarjaa pääsee taas seuramaan Kupittaalle. Vastaansa Karjulauma saa ennakkoon vahvana pidetyn Hyvinkään.
RSS ATOM