Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Kuuma kesä jatkuu ja muutamilla lomakausi on vasta alkamassa...seuran toimisto lomaili heinäkuun ja nyt on taas aika tarttua töihin.
Torstaina pelataan kaikki Nuorisoleirin itä-länsi-ottelut. Tällä kertaa seurasta ei tullut pelaajaedustusta. Seuran C-pojat aloittavat huomenna sijoituspelit sijoista 13-16 ja viimeiset pelit pelataan perjantaina.
Ensimmäinen myllytyssarjan peli pelataan jo tiistaina 5.8. kun D-tyttöjä vastaan saapuu Mynämäen Vesan tytöt. Samaten juniorijoukkueet jatkavat syksyn sarjojaan sovitun otteluohjelman mukaan.
Joukkue selvitti tiensä leirikarsintasarjassa koko Suomen 16 parhaan joukkueen kilpasarjaan. Koko leirivahvuus on 91 joukkuetta ja n. 80 nuorisotuomaria ja leirin aikana leiriläiset pääsevät seuraamaan kaksi miesten Superin ottelua. Leiri pelataan 27.7. - 1.8. välisenä aikana Seinäjoen seudun lähikentillä.
Eilen pelatusta lounaislohkon suomensarjan ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu, jossa molemmissa jaksoissa nähtiin hienot takaa-ajonousut molempien joukkueiden osalta.
V-S Pesiksen järjestämään turnaukseen lähtee seurasta kaksi naisjoukkuetta. Turnauksessa pelataan rennolla fiiliksellä ja paras joukkueasu palkitaan. Turnaus pelataan Kupittaalla 6-7.9.2014.
Eilen helteessä pelatussa etelälohkon kärkikamppailussa ensimmäinen jakso meni täysin Jokon tahdissa, mutta tauolla tehdyt muutokset ja mietteet terävöittivät Karjut ja piste saatiin kotiin.
Viikonloppuna Pohjanmaalla pelatussa Kontioiden SM-turnauksessa Jokioinen selvitti tiensä loppuotteluun ja kärsi niukan 4-3 tappion Nurmon Jymylle.
Eilen Pöytyällä pelatussa ottelussa käytiin kiivas kamppailu sarjapisteistä, jotka kaikki matkasivat iloisen Karjulauman mukana Turkuun.
RSS ATOM