Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Upeasti menneen leirin kruunuksi Jussi Virtanen toimii Lännen joukkueen pelinjohtajana ja joukkueessa pelaa myös Valtteri Virtanen! Leirin Itä-Länsi -ottelut pelataan keskiviikkona.
Turun naiset joutuivat kovaan pommitukseen ja helteisellä Kupittaalla vietettiin juoksujuhlia vieraiden paukuttaessa juoksuja tasaiseen tahtiin.
Turun E-pojat ovat pelisarjassaan pelanneet jo kuusi peliä ja ovat omassa lohkossaan kolmantenatasapisteissä Joman kanssa neljällä voitollaaan ja yhdellä tasapelillä. Huomenna jatketaan jatkosarjalla.
Ensi viikolla pelataan Kupittaalla kolmen joukkueen kanssa pelit, joissa kaikkia vastaan saapuu perinteikäs Hämeenlinna Paukku. Vastaavaa tapahtumaa ei liene ainakaan Kupittaalla koskaan ollut. Historiaa syntyy taas kerran Kupittaalla!
Valtakunnallinen E-ikäisten Tenavaleiri järjetetään tänä vuonna Keski-Pohjanmaan Haapajärvellä 6.- 11.7. välisenä aikana. Pojat osallistuvat 25 joukkueen pelisarjaan. Kaikkiaan joukkueita leirillä on tytöissä 49 ja pojissa 46.
Tänä iltana pelattavissa arvo-otteluissa on mukana myös Miina Hannula, joka valittiin kilpasarjan peliin kolmostuomariksi. Onnittelut Miinalle ja tsemppiä tehtäviin!
Valtakunnallisten leirien alkulohkot ovat yleensä aika epätasaisia, jotta päästään loppupeleissä pelaamaan "omantasoisia" pelejä. Näin on Turun pojillekin käynyt leirin aikana, kun saldosta löytyy niin 10-8 voittoja kuin 4-17 tappioita.
Huomenna pelataan kaikki leirin itä-länsi ottelut sarjoittain. Turusta mukaan peliin on valittu D-poikien Lauri Saarni.
Kuudesta pelatusta ottelusta joukkue on saalistanut kolme päänahkaa ja mikä tärkeintä, ensimmäisessä pelissä napattiin taisteluvoitto Eurajoesta 10-8 tuloksella. Joukkueen hyvä vire jatkuu.
Ensimmäinen jakso mentiin täysin sarjakärjen pelille ominaisella tahdilla, mutta toinen jakso oli jälleen tuskallinen ja päättyi lopulta kotijoukkueen niukkaan voittoon.
RSS ATOM