Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Naisten suomensarja oli kutsunut Turkuun Pitkäperjantain turnaukseen sarjapykälät korkeammalla pelaavat Köyliön Lallit ja Vihdin Pallon. Ensimmäinen peli, Turku-Köyliö, starttasi puolilta päivin ja katsomot olivat mukavan täynnä ihmisiä.
Naisten suomensarjajoukkue avaa ulkopelikautensa tiukalla turnauksella, kun Turkuun saapuvat Vihdin Superpesis- sekä Köyliön Ykköspesisjoukkue. Pelinjohtaja Petri Kulmalan luottamus pelaajiin on kova, kun vastukset on haettu ylemmistä sarjoista.
Kupittaan Karjuilla eli seuran miesten suomensarjajoukkueen pelaajakaarti vahvistuu entisestään, kun Karjupaidan ylleen pukee kokenut peluri, Miro Marttila.
Liedon kunnantalolla järjestettiin torstai-iltana Rajattomasti liikuntaa Turun seudulla -hankkeen Seurafoorumi, jossa käsiteltiin mm. drop outin ehkäisemistä ja erilaisia seuratoiminnan haasteita. Turku-Pesiksestä tilaisuuteen osallistuivat Anne Aatola ja Sirpa Helin.
Maailman terveyspäivää vietetään aina 7. päivä huhtikuuta, joka on myös vuonna 1948 perustetun Maailman terveysjärjestön perustamispäivä. Jokaisena vuonna terveyspäivälle on valittu erityinen terveydellinen teema, jota aina pyritään korostamaan. Päivän aikana rohkaistamaan kansainvälisesti osallistumaan yhteisöllisesti terveyttä edistäviin aktiviteetteihin. Ilmoittaudu siis jo tänään mukaan aikuisten harrastepesikseen tai lasten pesiskouluihin.
Kesän harrastepesistoimintoihin ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Aikuisten harrastepesis starttaa käyntiin 5.5. ja lasten pesiskoulut toimivat kaksi kesäkuun ensimmäistä viikkoa.
Valitsetko Haapajärven, Lappeenrannan, Loimaan ja Pöytyän, Seinäjoen, vai kenties kaikki neljä? Valtakunnallisille leireille pääsee tuomarina mukaan, taitotasosta riippumatta, kuka tahansa alle 18-vuotias, joka on kiinnostunut pesäpallon tuomaritoiminnasta.
Maaliskuu vaihtuu pian huhtikuuksi ja pesäpalloilijoiden iloksi olemme aloittamassa ulkoharjoittelukautta kotikentällämme Kupittaalla. Hiekkakentät ovat vielä pehmeitä ja märkiä, mutta hiekkatekonurmelle pääsee jo harjoittelemaan.
Lauantaiaamupäivällä F- ja E-ikäiset seurajunnut kokoontuivat harjoittelemaan juoksun perusteita Peltolan ammatti-instituutin saliin. Tarkoituksena oli harjoitella Kupittaan pesiskentällä, mutta lumi ja vesilätäköt sotkivat suunnitelmia. Sali osoittautui kuitenkin oivalliseksi paikaksi harjoitella juoksuasioita.
RSS ATOM